El concurs està convocat per la Fundació Kassumay i l’associació PhotosForFreedom de Sant Boi de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]F[/dropcap]ins els 5 de novembre està obert el termini de recepció de fotografies al IV Concurs de Fotografia Social i Solidària Kassumay. La temàtica de l’edició d’enguany és “L’art d’aprendre”.

“Les fotografies participants al concurs han de mostrar com aprenen els infants d’arreu del món jugant, estudiant, cantant… així com instruments de tot tipus que ajudin a aconseguir una educació digne per a tothom”, diuen les bases del concurs.

El concurs està obert a la participació tant de professionals com d’aficionats a la fotografia i cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografias en la modalitat de càmera fotogràfica i de 10 fotografies en la modalitat de fotografia per mòbil.

Per participar en el concurs cal registrar-se com a usuari en la pàgina web del concurs (http://concursokassumay.photosforfreedom.org) i registrar les fotografies seguint les instruccions indicades.

El jurat està format per un fotoperiodista, un fotògraf experimentat i el president de la Fundació Kassumay. La deliberació del jurat, que serà oberta, es portarà a terme el 16 de novembre per la tarda a l’Hotel d’Entitats de Sant Boi de Llobregat.

Per a la categoria de fotografia realitzada amb càmera fotogràfica s’estableixen tres premis. El primer consisteix en allotjament i esmorzar per una nit per 2 persones a l’hotel Sport Hotel Hermitage & Spa, d’Andorra, i de 2 entrades per a Caldea. El segon premi és un lector de llibres electrònic (e-book), gentilesa de La Vanguardia. El tercer premi consisteix en un exemplar del llibre Desaparecidos de Gervasio Sánchez i un de World Press 2012, de l’editorial Blume. Els guanyadors també rebran una subscripció anual com a socis de PhotosForFreedom.

Per a la categoria de fotografia realitzada amb mòbil, s’estableix un únic premi que consisteix en una nit d’allotjament i esmorzar per a 2 persones en un hotel de 4 estrelles d’Andorra la Vella o les Escaldes, i 2 entrades per a Caldea.

Els impulsors del Concurs de Fotografia

PhotosForFreedom és una associació sense ànim de lucre creada a Sant Boi de Llobregat que vol unir el món de la fotografía amb el de la cooperació al desenvolupament i la sensibilització. L’objectiu és consolidar-se com una comunitat d’aficionats a la fotografia per a ser una font de fotografies per a les persones o entitats que les necessiten.

La Fundació Kassumay és una ONG que treballa per a la captació de fons solidaris per a la regió del Casamance, al Senegal. El seu objectiu és guanyar capacitat de resposta i poder atendre els microprojectes que sorgeixen a la zona i que necessiten de recursos immediats sense poder esperar els tràmits reglamentaris que s’han de superar per assolir el finançament de macropojectes.

El IV Concurs de Fotografia Social i Solidària Kaasumay compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here