El pressupost de la Festa d’enguany és un 15% inferior al de l’any passat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Festa Major del Prat 2012 posa l’accent en la cultura tradicional i popular i afronta la crisi amb austeritat i imaginació. D’altra banda, la recent pujada de l’IVA en les contractacions dels grups ha fet que s’hagin reduït les actuacions programades.

Tot i així,  les persones que van acostar-se ahir  a l’Espai La Capsa van poder gaudir de les actuacions de Sweater, Joe Crepúsculo i La Casa Azul, reconeguts grups del panorama musical independent. I avui, al mateix espai situat al pàrking de l’estació de Renfe, a partir de les 21:30h, actuaran la cordovesa India Martínez, el grup Mojinos Escozíos y Se atormenta una vecina. La nit finalitzaà amb la sessió del pratenc DJ Pakirrin.

Un dels moment més esperats de la Festa Major del Prat, és el seu correfoc, anomenat Pratifoc, que arriba a la seva 28ena edició. A causa del mal temps, el correfoc que s’havia de celebrar avui, s’ha posposat a demà a les 21:45h

Enguany, l’edició del correfoc d’adults tindrà com a protagonistes la colla gran dels Diables del Prat, la Colla de Bruixes del Nord de Sabadell, la Colla La Kabra de l’Hospitalet de Llobregat, el Pollo i dues bèsties convidades.

La Festa Major del Prat finalitzarà dilluns, amb el clàssic espectacle piromusical que posarà el punt i final a 4 dies de festa molt intensos, i amb activitats per a tots els gustos i totes les edats.

Tota la informació de la Festa Major al teu mòbil

Des de fa quatre anys, la Festa Major del Prat té una forta presència a les xarxes socials, a través de diferents eines: facebook, twitter, flickr, youtube… Enguany, una de les novetats és un codi QR per a smartphones.

Si teniu un smarphone amb connexió a Internet, podeu portar la festa al  mòbil, amb tota la informació per dies, per tipus d’activitat i també pels espais de la Festa Major.

A més podeu fer sonar les diferents versions de la Sardana de la Festa Major, que des de 2009 músics de la ciutat han realitzat de la mà de La Capsa. També incorpora informació sobre el ClicPrat, el concurs fotogràfic de la Festa Major, i accés a tots els elements 2.0 de la festa.

Hi ha dues formes per accedir-hi: a través del codi QR que apareix en aquesta pàgina, o bé a través de http://m.festamajor.elprat.cat. Un cop hi hageu entrat, si la marqueu com a favorita, posteriorment la podreu consultar des de qualsevol lloc de forma ràpida.

Des de la pròpia pàgina podreu compartir els vostres comentaris de les diferents activitats a: facebook i twitter (#fmelprat).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here