Es tracta de Castellví de Rosanes, que hi participa conjuntament amb Vallromanes (Vallès Oriental) i Monistrol de Montserrat (Bages)

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l grup de tertúlia literària de Castellví de Rosanes s’ha unit a la prova pilot de lectures en format digital que la Diputació de Barcelona ha posat en marxa aquest any als bibliobusos en el marc del Programa de Foment de la Lectura 2012.

La iniciativa consisteix en posar a disposició dels clubs de lectura dels bibliobusos lectors de llibres electrònics, fomentant així la lectura en formats digitals.

A més del grup de tertúlia de Castellví, també hi participen els clubs de lectura de Vallromanes, al Vallès Oriental, i de Monistrol de Montserrat, al Bages.

Així, s’han lliurat deu llibres electrònics facilitats pel bibliobús a les persones integrants del grup de tertúlia del municipi baixllobregatí. Els e-readers contenen la novel·la L’últim dia abans de demà, d’Eduard Màrquez, i La pressa del temps, un recull de narracions curtes de Maria Barbal.

Segons la Diputació de Barcelona, les campanyes de dinamització i foment de la lectura complementen els serveis dels bibliobusos, facilitant propostes culturals de qualitat al voltant de la lectura. Amb aquesta nova proposta es vol continuar impulsant l’hàbit de la lectura i el diàleg alhora que s’exploren els nous mitjans per a la lectura proporcionats pels avenços tecnològics.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here