D’octubre a desembre el Festival omplirà de teatre, poesia, música i art diverses localitats del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]quest proper divendres, 5 d’octubre, s’inaugura la 10 edició del Lola Festival, el Festival de Teatre d’Esparreguera que aquest any va més enllà i s’estèn per poblacions com Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i El Bruc.

“Hem decidit que l’austeritat no ens farà retallar la qualitat del Lola i, un any més, busquem la complicitat de tothom: creadors, actors, tècnics, companyies, ajuntaments, entitats, mitjans de comunicació, comerços i sobretot dels espectadors. Tots som coorganitzadors d’aquest projecte”, afirmen els organitzadors en el programa del Festival. 

La programació del Lola Festival d’enguany segueix la mateixa línia entre l’avantguarda i la innovació que ha caracteritzat les anteriors edicions i presenta espectacles de diverses disciplines i per a tots els públics.

En teatre, treballs com Sota el bosc lacti, AcorarVariacions sobre el model Krepelin i Terrabaixa, i també per al públic familiar, amb La casa sota la sorra i Dreamin’ and Rappin’. Pel que fa a la música, David Selvas i Mürfila presentaran el projecte Mujeres Contrastadas que van estrenar al Teatre Romea el juliol passat, Els Nens Eutròfics amb Josep Pedrals, Nico Roig i la banda interpretant escultures baschet i Ferran Palau, amb el seu concert Aigua de Rierol.

A l’àmbit poètic destaca l’espectacle Les Setveus i El senyor Gripau i la senyora Mort. En dansa el workingprogres de [Llop]S, un primer contacte entre Laia Minguillon (Esparreguera) i Marc Placeon (França), dirigits per Anna Rodríguez. A l’apartat d’Art i creació l’exposició d’art visual permanent Apropiació Indeguda, que es podrà veure des de divendres a l’Espai d’Art i Creació Contemporanis Muxart de Martorell, i el Dia D.

En els seus 10 anys de trajectòria, el Lola Festival ha programat més de 100 espectacles de teatre modern, molts d’ells estrenats a Esparreguera. L’origen del Festival és al Teatret, un teatre de petit format a Esparreguera que ha permès a Tramateatre programar espectacles amateurs i professionals amb el mínim esforç econòmic possible.

Venta d’entrades i programa del Festival

La venta d’entrades es realitza a les taquilles dels diferents recintes del Festival i hi ha diferents tipus de descomptes: per famílies, per menors de 16 anys, per menors de 25 anys, per majors de 65 anys i per la compra d’entrades per tres espectacles o més (abonament).

En el web es pot consultar més informació sobre el Lola Festival i a l’agenda d’elBaix.cat es poden consultar les diferents activitats programades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here