Personal expert assessorarà a les empreses i persones emprenedores d’Esplugues que ho sol·licitin, per millorar la seva competitivitat o crear nous projectes

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat mes de juny, l’Ajuntament d’Esplugues va signar dos convenis amb les entitats sense ànim de lucre: SECOT (Seniors Españoles para la Cooperación Técnica) i VAE (Associació Voluntaris en Assessoria Empresarial).

Ara, les empreses i les persones emprenedores del municipi poden gaudir de nous serveis que l’Ajuntament posa al seu abast, completament gratuïts, ja que les despeses derivades de la gestió són assumides pel consistori.

Personal expert dóna assessorament a les empreses i persones emprenedores que ho requereixin per millorar la seva competitivitat o crear nous projectes. Aquest assessorament pot concretar-se en plans de màrqueting, anàlisi de nous mercats, internalització, millora de la gestió, formació o plans d’empresa de nova creació, entre d’altres.

El proper 22 d’octubre, l’Ajuntament signarà un tercer conveni amb MicroBank S.A., amb la finalitat que petites i micro empreses, que poden tenir dificultats per obtenir crèdit, puguin accedir-hi, sempre que es tracti, es clar, de finançar projectes empresarials viables.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here