15 membres de la Fundació Rosella, situada al barri castellvinenc de Miralles, participarà aquesta setmana als Special Olympics que se celebren a Vilanova i la Geltrú, en el que serà el 20è aniversari d’aquesta competició esportiva

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na representació d’aquest grup d’atletes va ser rebuda dimarts al migdia a l’Ajuntament per l’alcalde de Castellví, Lluís Tomàs, i la regidora de Benestar Social, Victoria Castellanos, que es van interessar per les diferents competicions en què participaran i els van desitjar molta sort.

Els i les esportistes de Rosella competiran en dues modalitats diferents: atletisme i petanca, una disciplina en la qual han assolit importants èxits en anteriors edicions dels Special Olympics i en què també han competit a nivell local. Concretament, 12 dels 15 esportistes competiran en petanca, agrupats en quatre tripletes. Els altres tres esportistes competiran en atletisme, en les modalitats de llançament de pes, 200 metres i salt de longitud.

El grup d’esportistes, i els quatre entrenadors que els acompanyaran, vanr ebre d’obsequi de l’Ajuntament una samarreta i un embolcall ecològic per als entrepans. L’alcalde es va comprometre a desplaçar-se aquesta setmana a Vilanova per acompanyar-los en alguna de les competicions que disputin, i van quedar també emplaçats per a una trobada més endavant, un cop acabats els Special Olympics, per conèixer de mà dels i les esportistes els resultats obtinguts durant la competició.

Els Special Olympics arrenquen avui, dia en què es farà la cerimònia inaugural al complex esportiu de la Mar Bella de Barcelona a les 8 del vespre. La competició, per la seva part, es desenvoluparà fins al dia 14 en diferents instal·lacions esportives de Vilanova i la Geltrú, municipi on es farà també la cerimònia de clausura.

Enguany, segons l’organització, hi participen 1.200 esportistes, 300 monitors i monitores, 50 persones de l’organització i 550 voluntaris i voluntàries, que sumen un total de 2.100 persones a la família dels Special Olympics 2012.

 

Foto titular: pàgina web de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here