La 10a edició del Seminari es portarà a terme aquest dissabe a Sant Boi de Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’entitat Cultura F, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, organitza el X Seminari de “Cajón” i Percussió, on alumnes i aficionats poden aprendre i posar en comú coneixements musicals.

En aquesta ocasió, la trobada inclourà classes i actuacions d’alguns dels millors músics i percussionistes del moment i, com a colofó, comptarà amb l’actuació d’Antonio Orozco, que presentarà “Diez”, el seu darrer treball musical.

A partir de les 10 del matí estan programades classes magistrals d’Israel Suárez “Piraña”, del qual destaca el treball fet amb Paco de Lucía; Joan Páez, bateria i percussionista cubà que explicarà els diversos estils d’avantguarda dels ritmes llatins; i José Carrasco, germà de la bailaora Manuela Carrasco, que aproparà els alumnes als ritmes més innovadors.

Les inscripcions tenen un preu de 40 euros amb l’entrada al concert inclosa i el seminari es portarà a terme a Can Massallera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here