L’Executiva Comarcal d’ICV va donar suport a que el santfeliuenc Jaume Bosch, torni a ser a una posició de sortida a la llista electoral d’ICV-EUIA, a les properes eleccions al Parlament de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]imecres a les 19h, va tenir lloc a la seu comarcal d’ICV a Sant Feliu de Llobregat, l’Executiva Comarcal del partit, de la que formen part persones representants de totes les localitats de la comarca.

Jaume Bosch. Diputat d’ICV des de l’any 2003

L’Executiva va valorar que en Jaume Bosch ha fet una tasca ” excel•lent” com a diputat comarcal, i “ha estat la veu del Baix Llobregat al Parlament”. “Si s’ha parlat dels problemes de pobresa, d’educació, de salut a la comarca i d’Eurovegas, és per la feina d’en Jaume Bosch i del grup parlamentari d’ICV-EUiA”  va manifestar Arnau Funes, president d’ICV del Baix Llobregat.

Per tot això, l’Executiva comarcal, va proposar al Secretari General d’ICV, Joan Herrera, que en Jaume Bosch sigui candidat per la circumscripció de Barcelona, en una posició que garanteixi la continuïtat de la seva tasca com a diputat.

Prèviament a l’Executiva, un nodrit grup de persones d’arreu de la comarca, van votar a les eleccions primàries per escollir el cap de llista per a les properes eleccions del 25 de novembre. L’única candidatura presentada és la de Joan Herrera, que ja va liderar les llistes d’ICV a les passades eleccions.

La llista…

La resta persones proposades per ICV Baix Llobregat són: Candela López, regidora d’ICV-EUiA a l’ajuntament de Castelldefels, representant de la resistència d’esquerres en un ajuntament on CiU ha donat l’alcaldia al PP; Ivan Arcas, vicepresident del consell comarcal i conseller de cultura i memorial democràtic; Maite Hernández, impulsora de la recollida de signatures al Baix Llobregat de l’ILP sobre la Proposició de llei de regulació de la dació en pagament; Cristina Pérez, treballadora de SEAT i lluitadora contra les retallades i la reforma laboral; Ana Rosa Sevillano, membre de la Secció Sindical CCOO Baix Llobregat Centre-Nord i clara lluitadora contra les retallades de sanitat al Baix Llobregat; Elisa Corral, Consellera comarcal, regidora a l’ajuntament de Cornellà i lluitadora activa contra Eurovegas; Iñaki Andrés, mestre i ex regidor d’educació a l’ajuntament d’Esparreguera, defensor del sistema públic d’educació; i Elena Embuena, tinent d’alcalde d’Acció Social i Polítiques d’Igualtat, cap de llista d’ICV a Sant Joan Despí i Vice-presidenta d’ICV de la Comarca.

Petit currículum… de Jaume Bosch

Jaume Bosch i Mestres (Barcelona, 1953) és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Ha fet el màster «La ciutat: polítiques, projectes i gestió» a la Universitat de Barcelona, del qual després ha estat sotsdirector i professor. És funcionari del Cos Superior d’Administració de la Generalitat, n’ha estat sotsdirector general de Coordinació de Policies Locals. És membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona i de l’Associació Catalana de Juristes Demòcrates.

Ha estat tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (1991-1999), vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Llobregat i vicepresident de l’Entitat Metropolitana del Transport. Ha estat diputat per la província de Barcelona a eleccions al Parlament de Catalunya de 2003, 2006 i 2010, ponent de l’Estatut i senador a les Corts Generals el 2004-2006.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here