La Diada va comptar amb la participació dels Castellers de Sant Feliu, els Castellers d’Esplugues i els Matossers de Molins de Rei

[dropcap color=”#33600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l passat divendres, en el marc de la celebració de la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat, tres de les colles més actives del Baix Llobregat es van donar cita a la capital de la comarca, en una diada castellera pràcticament impecable, amb tant sols un intent desmuntat.

Els Castellers d’Esplugues van començar la seva actuació amb un 3 de 7, molt parat i ben quadrat, per donar pas a un 4 de 7 amb l’agulla molt controlat en tot moment. En tercera ronda els cargolins van enfilar un 4 de 7 que va perdre mides de seguida, tot i que no va perillar en cap moment. Van acabar amb un vano de 5.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Feliu van completar la seva millor actuació en força temps amb castells de la gamma alta de sis, amb el 5 de 6 (que no descarregaven des del 9 d’octubre del 2005) i el 3 de 6 amb l’agulla com a millors construccions.

També hi eren els Matossers de Molins de Rei, que van tenir en el 4 de 6 amb l’agulla el seu millor castell.

A més, en la Diada Castellera hi havia uns vint representants dels Castellers de Viladecans, una colla en estat de formació, que va alçar-hi dos pilars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here