La proposta presentada pel Baix Llobregat, que encapçala Eva Granados, va obtenir un 98% del recolzament al Consell de la Federació celebrat l’11 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]bans de les votacions, el secretari d’Acció Política del PSC, Antonio Balmón, va pendre la paraula al Consell de la Federació, per fer un petit anàlisis de la situació política actual, de cara a les properes eleccions. El també alcalde de Cornellà de Llobregat, va declarar que aquesta seria “una campanya dura però sabem que el PSC és imprescindible doncs és l’únic que pot fer avançar aquest país sense trencar amb Espanya”. Balmón a més, va defensar que el PSC ha “de parlar clar, i començar a caminar, amb fermesa, sense desbuixar el que pensem i el que som”.

Per últim Balmón va deixar clar que “les banderes no poden amagar les frustracions i les miseries”, referint-se als dos anys de govern de CiU i fent al·lusió a la política de retallades i austeritat de l’actual Govern català.

El Consell de la Federació del PSC del Baix Llobregat va votar per àmplia majoria una llista que, tal i com va comentar el primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, “és una proposta paritaria i amb un molt ampli suport de les agrupacions”. Durant les últimes setmanes les diferents agrupacions van votar candidats i candidates per a fer la proposta definitiva de les persones que des de el PSC del Baix Llobregat, es proposarien per conformar les llistes amb les que el PSC afrontarà els comicis del 25 de novembre.

Destaquen entre els més votats la fins ara diputada, Eva Granados, el Primer Secretari de la JSC del Baix Llobregat, Zeus Abdellah, o l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler.

La llista…

La llista la conformen la fins ara diputada, Eva Granados; l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler; l’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch; l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez; l’alcalde de Gavà, Joaquim Balsera; la primera secretària del PSC de Sant Vicenç dels Horts, Teresa Comino; el Portaveu del grup municipal del PSC a Esparreguera, Eduard Rivas; el viceprimer secretari del PSC del Prat, Juan Pedro Pérez; la portaveu del grup municipal del PSC de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell; el portaveu del grup municipal del PSC de Castelldefels, Joan Sau; l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà; i el primer secretari de la JSC del Baix Llobregat, Zeus Abdellah.

El Consell Nacional d’ahir va aprovar les llistes per a les properes eleccions, amb les representants del Baix Llobregat Eva Granados i i Maria Soler entre els 20 primers llocs.

Petit currículum… d’Eva Granados

La baixllobregatina Eva Granados és Llicenciada en Ciències Polítiques de l’Administració per la Universitat de Barcelona i experta en Mercat de Treball i Diàleg social per la Universitat Complutense de Madrid i Escuela Julián Besteiro.Afiliada des del 1999 a l’Agrupació de Pallejà de la Federació del Baix Llobregat, va ser membre de la candidatura del PSC a les darreres eleccions municipals de Pallejà.

També forma part del sindicat UGT, al que ha representat en diferents organismes de participació institucional de l’Estat, la Generalitat de Catalunya i en l’àmbit local de Barcelona. Ha estat la negociadora en nom de la UGT de la Comissió de Seguiment de l’Acord Estratègic per la Internacionalització, la competitivitat i la qualitat de l’ocupació de Catalunya.

Des de desembre de 2011 és diputada al Parlament de Catalunya i portaveu socialista a la Comissió de Benestar, Família i immigració. Al setembre va ser nomenada portaveu adjunta del grup parlamentari socialista.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here