És una iniciativa de la UNED, que té seu en aquesta ciutat del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Universitat de la Gent Gran de Cornellà és un projecte educatiu impulsat per la seu de la UNED a la ciutat que vol posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes de més de 50 anys programes formatius, amb diferents formats i objectius.

També vol ser un espai de trobada per a totes aquelles persones que volen continuar aprenent i creixent tant des d’un punt de vista personal com col·lectiu, i un espai d’intercanvi de coneixements i d’experiències amb voluntat d’incidir de manera pro activa en la vida social del seu entorn.

L’oferta de la Universitat de la Gent Gran de Cornellà és un programa anomenat “Continuar Aprenent”, que s’estructura en mòduls trimestrals, amb un total de 18 assignatures i 6 tallers pràctics.

Entre les assignatures del curs 2012- 2013 que tot just acaba de començar s’ofereix anglès, història de l’art, biologia, geografia, història, informàtica, taller d’escriptura i coaching, entre d’altres. Entre les novetats del nou curs destaquen assignatures com economia, història de la vestimenta i un taller de cinefòrum.

“Encarem el curs amb molt optimisme ja que hi ha un interès creixent de la gent gran per accedir al coneixement”, explicava a Ràdio Cornellà Maria Rosa Casanoves, coordinadora de la Universitat.

Aquesta setmana han començat les classes del primer trimestre, que es porten a terme els dimarts i dijous de 18.00 a 20.00 hores al Centre Cultural Garcia-Nieto de Cornellàm de Llobregat. La matriculació per al segon trimestre s’obrirà durant el mes de desembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here