L’actor David Selvas dirigeix a Mürfila en aquesta aventura visual on la musica en directe i un migmetratge projectat es fonen i creen aquest experiment

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l passat mes de juny es va iniciar al Teatre Romea de Barcelona el cicle “4 acords”, on un director dirigia a una cantant.

Ara, al Baix Llobregat es podrà veure l’espectacle que protagonitzava Mürfila dirigida per David Selvas, una proposta escènica en el marc del Lola Festival, que des d’otubre a desembre programa espectacles de diverses disciplines artístiques en diferents municipis de la comarca.

Mürfila, que és el nom artístic de Mar Orfila, va estudiar a l’Escola de Cinema i Audiovisals de Catalunya (ESCAC) i ha realitzat diversos curtmetratges i videoclips. Era, doncs, quasi inevitable que la col·laboració amb David Selvas pel cicle “4 acords” incorporés imatges.

Així, el que es podrà veure aquest divendres 19 d’octubre a les 21.00h al Patronat d’Esparreguera no és un concert de Mürfila, sinó de versions de cantants femenine, com Nina Simone, Madonna, Whitney Houston, Sinead O’Connor, etc.

L’espectacle és un concert que serveix de banda sonora en directe a una cinta de 40 minuts, un film sobre la jornada d’una rockera el dia que ha d’actuar al Romea.

Serà una ocasió única per veure aquest espectacle en una de les poques funcions que s’hauran fet posteriors al Teatre Romea.

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden reservar enviant un correu electrònic a entrades@lola-festival.com.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here