L’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch (PSC), va deixar clar ahir durant la visita del President a la localitat baixllobregatina, el seu rebuig a qualsevol projecte similar a Eurovegas

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]rtur Mas va afirmar que “quan volem més poder de decisió, no és per tancar-nos, sinó per decidir millor el que ens convé per estar molt més oberts al món”. I va recordar la frase “el nostre món és el món” afirmant que tot i el pas del temps “segueix sent més veritat que mai”.

Ho va dir a la inauguració de l’ampliació del centre logístic d’Schneider Electric a Sant Boi, on també va fer referència a l’aposta de Catalunya pel sector de la logística i va assegurar que “anem pel bon camí”. El president va afegir que “a mesura que tinguem millors infraestructures, tindrem la batalla encara més guanyada” i va destacar la situació geogràfica de què gaudeix el Principat.

Sant Boi reclama el Parc Agrari

L’alcalde de Sant va deixar clar en aquest acte el seu rebuig a qualsevol projecte que pogués afectar al Parc Agrari del Baix Llobregat, com podria haver passat amb Eurovegas.

Bosch va recordar que fa 12 anys, on es troba el nou centre logístic d’Schneider Electric hi havia horts i va dir que “m’agradaria que fóssim capaços que malgrat la modernització i la industrialització, aquest diàleg entre innovació i tradició no el perdéssim mai”.

“És important -va seguir l’alcalde- perquè tenim un parc agrari al costat de Barcelona i és un pulmó verd al costat d’una zona tan densificada”. I va reivindicar l’equibliri entre “innovació i agricultura, ja que som allò que mengem i si podem menjar carxofes del Baix Llobregat, viurem més anys i viurem més bé”.

L’alcalde socialista es va dirigir directament al President per dir-li que “al país li convé pensar en no deixar morir aquesta part tan estimada”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here