Del 30 d’octubre al 4 de novembre es celebrarà la XXXI edició del Festival de Cinema de Terror que compta amb pel.lícules a competició d’arreu del món i dedicarà la retrospectiva als orígens del gènere

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]urant l’acte de presentació del festival, el seu director, Roger Sàbat, ha destacat que enguany s’ha fet un gran esforç per, malgrat el menor pressupost, augmentar les activitats, millorar la qualitat de la secció competitiva i fer un homenatge als orígens del cinema de terror.

En aquesta edició s’han rebut més de 180 pel·lícules de tot el món, la qual cosa significa un augment de més del 20% respecte l’edició del 2011. Un total de 9 pel·lícules competiran a la secció oficial; amb produccions d’Austràlia, Indonèsia, EEUU o Noruega.

Juntament amb les seccions clàssiques i abanderades, com el Concurs de Curts i les 12 hores, així com la recent Competició de Llargmetratges, durant sis dies es projectaran les pel·lícules pioneres del gènere com ara Golem o El vampiro de Düsseldorf.

Una d’aquestes projeccions es farà a la Filmoteca de Catalunya, la qual cosa donarà més projecció al festival.

La IV Mostra de curts de terror per a instituts, l’exposició Expotac: cases encantades a Ca n’Ammetller i les Jornades de rol, completen un programa d’activitats que convertiran Molins de Rei en capital del cinema del 30 d’octubre al 4 de novembre.

L’alcalde Xavi Paz i el 1r tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, han volgut destacar el mèrit del festival quan el sector cultural està patint les retallades i la pujada de l’IVA, i han refermat el compromís municipal per seguir donant tot el suport al festival, com a promotor de nous talents i, alhora, de projector de la vila arreu del país.

Tota la informació i programa complert a www.molinsfilmfestival.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here