Aquesta campanya promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), va fer arribar una carta a la Ministra amb la finalitat de fer-la coneixedora de les inquietuds i les dificultats que pateix l’empresariat del territori

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l passat 11 d’octubre, es va enviar aquesta carta dirigida a l’excel·lentíssima Sra. María Fátima Báñez García, Ministra de Empleo y Seguridad Social, on es feia esment dels suggeriments de les empreses que participen a la campanya, enfocats a intentar pal·liar els efectes negatius dels costos de la desocupació al nostre país i a millorar la competitivitat de les empreses.

Les propostes es basen principalment en fomentar la contractació de persones aturades mitjançant excempcions fiscals limitades temporalment, y en analitzar diverses possibles solucions per lluitar contra l’economia submergida i l’atur.

Des de que es va posar en marxa la Campanya “Salvem les Empreses: la nostra riquesa” amb l’objectiu d’evitar més tancaments d’empreses del territori, posar en valor el bé social que representen, potenciar la competitivitat, la innovació, l’exportació i la formació; s’ha aconseguit que a un parell de municipis del territori, les empreses establertes tinguin uns avantatges fiscals en determinades circumstàncies.

Altres ajuntaments estan en contacte amb la campanya per tal de veure quines iniciatives poden emprendre per tal de fer el mateix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here