Solidaritat Catalana ha decidit presentar la moció d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) al Prat de Llobregat, on consideren que les majories del Ple podrien permetre la seva aprovació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]M[/dropcap]algrat no tenir representació al Ple d’aquesta ciutat del Baix Llobregat, l’executiva local de Solidaritat Catalana va registrar la setmana passada a l’Ajuntament del Prat de Llobregat, una moció sobre l’adhesió d’aquesta localitat a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

A data d’avui són 597 els municipis adherits a l’AMI a tota Catalunya, ja que des de la manifestació de la Diada d’enguany, les adhesions no han parat de créixer. Hores d’ara, el 61% dels municipis de Catalunya en formen part, fet que significa una mica més de 2,5 milions de persones, el 34% de la població.

Al Baix Llobregat, en són 11 sobre un total de 30 els municipis ja adherits a l’AMI: Begues, Collbató, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç del Horts i Torrelles de Llobregat.

Les majories al Ple de l’Ajuntament del Prat de Llobregat permetrien perfectament l’adhesió, doncs CiU (3 regidors) ha estat la impulsora en molts municipis de la mateixa adhesió a l’AMI i per altra banda, ICV (11 regidors) ha recolzat les mocions presentades a força pobles. La suma d’aquestes dues forces, 14 regidors sobre 25, permetria assolir la majoria necessària per a que el Prat formés part d’aquest llistat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here