Serà la 19a edició del Dia de la Moto Activa d’Esplugues i Reviure Ossa Acció, on es fa una crida especial als infants triatlers

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n aquesta trobada, com ja és tradició, es podrà gaudir de l’exposició de les motos clàssiques dels participants, on es podran veure motos de la marca OSSA i d’altres marques de trial meticulosament restaurades.

A més, per promocionar el trial ecològic s’ha convidat a empreses que estan desenvolupant motos de trial amb motors elèctrics i des de l’organització es fa una crida al jovent per què hi participin, provin les motos i gaudeixin del trial. Per això s’han previst unes zones específiques per els pilots novells que vulguin practicar trial amb aquestes motocicletes.

“Estem treballant per què tant els més joves, como els que ja no ho som tant, trobem un entorn, on el públic, els pilots, les motos, les zones de trial i el tot el color de les cintes i els cartells facin d’aquesta trobada motorista un dia màgic i inoblidable”, expliquen des de l’organització.

En aquesta nova edició del Dia de la Moto Activa l’empresa OSSA hi col·labora de forma presencial presentant els nous models de motocicletes i amb material de regal pels participants i l’organització. A més, el Grup Ossa Acció està en converses amb tres grans pilots de trial dels anys 80, corredors de les tres grans marques catalanes: Bultaco, Montesa i Ossa, per enfrontar-los a mans d’una OSSA TR80.

Aquelles persones interessades en participar han d’inscriure’s trucant al 93.371.94.06. Les activitats començaran a les 10 del matí al parc situat darrere de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

La 19a edició del Dia de la Moto Activa d’Esplugues és una iniciativa del Grup Ossa Acció, en col·laboració amb el Motoclub Esplugues, i el recolzament de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i d’empreses col·laboradores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here