Visites, trobades amb pagesos i restauradors, turisme de l’horta, gastronomia…, activitats diverses per a que la gent s’animi a visitar-lo, aprengui a gaudir-ne i sobretot a valorar-lo

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l Parc Agrari del Baix Llobregat ha organitzat per a aquesta tardor tota una sèrie d’activitats gratuïtes i amb reserva prèvia per donar-se a conèixer entre la població.

Els pagesos i les pageses del Baix Llobregat han conreat amb mans expertes aquesta terra des de fa més de doscents anys per abastir les places dels municipis del Baix i de Barcelona amb fruites i verdures de Km 0. Durant la tardor i l’hivern, des del Parc Agrari del Baix Llobregat et proposen dues maneres de descobrir aquesta tradició pagesa i conèixer i assaborir un territori molt proper:

1) Holeriturisme

Amb el turisme de l’horta et conviden a apropar-te al Parc a través d’un dels seus productes emblemàtics. Durant un matí i de la mà d’un pagès de la comarca, podràs conèixer els secrets més ben guardats d’una fruita o verdura de temporada que es cultiva al Baix i degustar-la acabada de collir, amb tot el seu sabor i frescor.

Les rutes comencen a la masia de Can Comas per, a continuació, anar a visitar les fruites i verdures en el seu àmbit natural, el camp. Per acabar, una cuinera professional et conduirà per un taller sensorial on podràs assaborir els productes del Parc.

2) Agriproxima’t

Participa en l’espai de trobada entre pagesos, consumidors, experts nutricionistes i restauradors en una taula rodona sobre la venda directa de les fruites i verdures del Parc Agrari. Per conèixer el valor diferencial d’uns productes marcats per la frescor i la proximitat.

Durant el matí, podràs conèixer diverses maneres per comprar directament a pagès, com les parades als mercats, les cistelles a casa o les coooperatives de consumidors. L’activitat finalitzarà amb un tast sensorial amb productes de l’horta del Parc.

 

Les activitats són gratuïtes però cal reserva prèvia. Per a més informació i reserves, envieu un correu electrònic a info@elcampacasa.com o truqueu al 93 378 81 90.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here