L’entitat està inactiva des de 2004 i un grup de persones aficionades als castells volen ara donar-li un nou impuls

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a iniciativa sorgeix d’un grup de nois i noies que han estat fent un taller de castells al CEIP Salvador Lluch i que ara, tal i com explica Maria Rosa Ferran, membre dels Castellers de Gavà, a Gavà Televisió, s’han animat i tenen ganes de fer castells. La colla de Castellers de Gavà, que està inactiva des de l’any 2004, no ha perdut els seus estatuts i per això ara volen tornar a engegar-la.

Així, la setmana passada els Castellers de Gavà van fer una crida a la població del municipi, per tal que aquelles persones aficionades als castells s’apropessin a mostrar el seu interès, per tal de començar a articular i preparar la dinàmica de funcionament de la colla.

A la crida hi van assistir una cinquantena de persones, que ja s’estan organitzant per reviure la colla de Castellers de Gavà. Entre els assistents hi havia antics membres de la colla, que volen implicar-se en aquesta segona etapa de l’entitat, i també persones que fins ara no havien tingut contacte amb el món casteller però que volen formar-hi part.

Des de la colla posen especial èmfasi en què els castells són una activitat lúdica que pot fer tota la família i que això és un valor molt important.

“Als castells tothom és benvingut: els petits per un motiu, els grans per un altre i els més grans per un altre. Cada persona en els castells té la seva funció. Aquesta és una avantatja, tota la unitat familiar pot ser benvinguda als castells”, explica Maria Rosa Ferran.

Els Castellers de Gavà començaran els assajos aquest mateix divendres al vespre a la Torre Lluch, mentre continuï el bon temps. Quan la pluja i el fred no ho permetin, estan buscant alternatives cobertes per poder fer els assajos en algun equipament municipal.

Fins al moment, i en tant sols una setmana, ja hi ha 40 persones que han formalitzat la inscripció per participar de forma activa a la colla, un número que ha desbordat les expectatives dels impulsors de la iniciativa.

Es pot seguir l’actualitat de la colla de Castellers de Gavà a la seva recent creada Pàgina de Facebook.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here