L’empresa de fabricació de productes elèctrics Schneider Electric ha ampliat el seu centre logístic de Sant Boi de Llobregat, convertint-lo en el més gran de la companyia a nivell mundial

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]chneider Electric està present en més d’un centenar de països amb 130.000 treballadors, i a Espanya conta amb nou centres de producció. El centre logístic baixllobregatí, però, és l’únic d’aquestes característiques que Schneider Electric té a Espanya.

Artur Mas assistir la setmana passada a la inauguració de l’ampliació del centre logístic d’Schneider Electric a Sant Boi, on va fer referència a l’aposta de Catalunya pel sector de la logística i va assegurar que “anem pel bon camí”. El president va afegir que “a mesura que tinguem millors infraestructures, tindrem la batalla encara més guanyada” i va destacar la situació geogràfica de què gaudeix el Principat.

El centre logístic d’aquesta multinacional passa a tenir 58.000 metres quadrats, amb el que es converteix en el més gran de la companyia a escala mundial. L’ampliació del centre ha suposat una inversió de 10 milions d’euros i ha permès duplicar la seva superfície.

La instal·lació,  que va iniciar la seva activitat l’any 2002, compta amb 325 treballadors i, gràcies a l’ampliació, permetrà la contractació de 80 persones més.

Aquesta aposta per ampliar el centre santboià, permetrà l’expedició de quatre milions de comandes a l’any a Europa, Àfrica, Àsia i Sudamérica. La proximitat al Port i a l’Aeroport del Prat converteixen el Baix Llobregat en una zona estratègica per a les empreses que volen instal·lar-se a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here