Els Castellers d’Esplugues i els Castellers de Sant Feliu actuaran diumenge a Sant Just Desvern en el marc de les Festes de Tardor del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a diada castellera de les Festes de Tardor de Sant Just Desvern serà aquest diumenge 28 d’octubre a les 12 del migidia a Can Ginestar (C/ Carles Mercader, 17), en una actuació on es podrà veure als Castellers d’Esplugues, els Castellers de Sant Feliu i els Xics de Granollers.

Els Castellers d’Esplugues es presenten a aquesta actuació amb un objectiu clar: intentar revalidar el 4 de 8 que van aconseguir a finals de setembre per les Festes d’Esplugues, el primer de la seva història i un castell que només està a l’abast de les grans colles del país.

Serà la tercera vegada que els cargolins intentaran el que es coneix com ‘el carro gros’; la segona temptativa va tenir lloc a Tarragona, en el marc del Concurs de Castells on, malauradament, va quedar en intent.

Per tal d’aconseguir aquest objectiu els Castellers d’Esplugues han iniciat una campanya per engrescar a tots els santjustencs i santjustenques perquè vagin a fer pinya diumenge a Can Ginestar i els ajudin a assolir el repte.

A Twitter estan impulsant el hashtag #santjustdevuit i han obert les portes de l’assaig previ a l’actuació a Sant Just, aquest vespre de 21 a 23 hores a la seu social de l’entitat (C/ Àngel Guimerà, 191 d’Esplugues de Llobregat).

Compte de Twitter dels Castellers d’Esplugues (@cargolins):

[twitter count=”5″ user=”cargolins”]

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here