Aquesta empresa, única envasadora i distribuïdora de Coca-cola a Espanya, té la seva seu corporativa a Esplugues, on hi treballen 250 persones

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]egons el portal de notícies econòmiques Economía Digital,  la decisió de Cobega de marxar de Catalunya -l’empresa té seus al Baix Llobregat i al Vallès Oriental- ja està presa i es formalitzarà l’endemà de les eleccions catalanes, 26 de novembre, dia en el que ja hi ha convocada una Junta d’Accionistes.

La societat Cobega Invest s’instal·larà a Madrid i dirigirà des d’allà les operacions d’Espanya i de les filials d’Irlanda, Nord d’Àfrica i Portugal. Manca que es faci públic quin impacte tindrà aquesta decisió per a la plantilla de 250 persones que treballa a la seu corporativa de l’empresa, a Esplugues de Llobregat.

Cobega sembla que actua preventivament, davant possibles boicots o tensions provocats per el debat sobre l’independència de Catalunya, i aposta per allunyar-se del possible conflicte, que podria ser contrari als séus interessos. No obstant, de moment Cacaolat -propietat de Cobega i DAMM- es quedarà a Catalunya.

 

Foto titular: pàgina web de Cobega

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here