Es tracta del primer concert del “Vine de Gira amb RIU”, un projecte micro-finançat a través de la plataforma Verkami amb gran èxit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]emà a la nit Cal Ninyo, a Sant Boi de Llobregat, acull l’actuació de RIU, els guanyadors del IV Concurs Sons, un grup format per sis joves músics amb l’objectiu de treballar i renovar la música popular dels Països Catalans.

En l’actuació de demà a la nit, a partir de les 22.00 hores, presentaran “Amb canya”, un nou disc on es poden trobar sets de melodies populars del Països Catalans, composicions pròpies i tonades de la terra i d’autor com ara els Cigalons de Canalda i la Cançó de les Balances.

A més, serà el primer concert del “Vine de Gira amb RIU”, un projecte que han micro-finançat amb èxit a través de la plataforma Verkami. El projecte ha consisit en cercar mecenes per a la gira que tinguessin ganes d’involucrar-s’hi i de viure una gira des de dins.

Així, els mecenes que hi han col·laborat amb 120 euros poden embarcar-se amb el grup en una intensa gira que arrenca demà al Baix Llobregat i després se n’anirà cap a Euskadi, a Durango l’1 de novembre, a Bermeo l’endemà 2 de novembre i a Gasteiz el 3 de novembre, per tornar cap a Catalunya, concretament a Lleida, el 4 de novembre.

“Estem preparant el primer bolo de la gira amb una especial il·lusió, perquè és el dia que començarem la gira de presentació, perquè ho farem a casa nostra i sobretot perquè ens coneixerem amb tots els mecenes que hagin pujat al carro de la gira dels RIU”, expliquen des del grup.

Els membres de RIU són Pau Vinyoles a l’acordió diàtonic, Ciscu Cardona a la guitarra acústica, el bouzuki i les veus, Rubén Fajardo a la guitarra acústica, Marta Barbero al violí, Ricard Ros als whistles i la uilleann pipe i Iu Boixader al contrabaix.

Les entrades, que es poden adquirir de forma anticipada, tenen un preu de 5 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here