La nova ruta, gestionada per Gambia Bird Airlines, unirà Barcelona i Banjul en cinc hores.  A més, el servei de llançadora de l’Aeroport es traslladarà a la T-2 a partir del proper diumenge 4 de novembre

Un nou vol connectarà Barcelona amb la capital de Gàmbia cada diumenge

L’Aeroport del Prat comptarà amb un nou vol que connectarà cada diumenge la capital catalana amb la capital de Gàmbia, Banjul, en cinc hores. La nova aerolínia de l’Àfrica Occidental, Gambia Bird Airlines, gestionarà la nova ruta amb un Airbus A319-100 amb capacitat per a 138 passatgers en classe turista i turista Premium. Gambia Bird té el suport de Germania Group, una companyia alemanya amb 26 anys de trajectòria a Europea, l’Orient Mitjà i l’Àfrica, i opera sota estàndards europeus.

El director comercial de Gambia Bird Airlines, Karsten Balke, va explicar divendres passat que el que ofereix no és “una línia aèria de baix cost” sinó que el que es busca és “construir una reputació de qualitat i fiabilitat a través dels nostres serveis regulars i puntuals amb una selecció d’opcions assequibles”.

Segons va infromar l’aerolínia a través d’un comunicat, ha escollit Barcelona per “convertir-la en el seu centre neuràlgic al sud d’Europa i en llançadora per a molts africans occidentals que viuen al centre de l’antic continent”.

La major part de ciutadans de l’Estat de nacionalitat gambiana -que són uns 20.000-, resideixen a Catalunya. A banda, Gambia Bird pretén convertir Banjul en un nou aeroport de connexió a la l’Àfrica Occidental, que compta amb un mercat potencial d’uns 300 milions de persones.

L’autobús llançadora de l’aeroport del Prat es traslladarà a la T-2 a partir del pròxim diumenge 

S’anomena servei de llançadora als autobusos que fan el trajecte de manera regular de l’estació de Renfe de l’aeroport amb la T-1. Fins a ara, la llançadora ha estat situada a la sortida de l’estació de Renfe i a partir del dia 4 se situarà a la T-2, de manera que els usuaris hauran de creuar la carretera -existeix un pas elevat- de circumval·lació fins a arribar a la T-2.

10.000 persones utiilitzen diàriament aquest servei, però segons ha informat Renfe, està previst l’augment de freqüències i de vehicles per tal que no hi hagi cap molèstia per a les persones usuràries. En hora punta, un autobús comunicarà les dues terminals cada cinc minuts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here