Aquest projecte de La Capsa ha programant quatre concerts amb quatre motius i fa passejar els artistes per la ciutat abans de l’actuació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]es d’avui i fins al 4 de novembre, el Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat acull el cicle “4 Raons per a una banda sonora”.

Es tracta de quatre concerts lligats a quatre motius d’atenció del nostre temps: la necessitat d’una casa per viure, la de cuidar els béns comuns, la d’atendre el nostre entorn mediambiental, i la de tenir més present com els afectes són importants en la vida col·lectiva.

El cicle també s’acompanya d’activitats com converses, presentacions de llibres, còmics i teatre i suposa innovar en la forma de programar concerts temàtics, ja que, per tal de buscar una relació una mica més personalitzada amb els artistes, s’els convida a passejar pel Prat abans dels concerts.

“De raons n’hi ha més de quatre. Raons per cridar, raons per patir, raons per,… Amb els temps que corren no podíem muntar només quatre concerts “bonics”. Hem optat per demanar a la música alguna cosa més que agradable companyia”, afirmen des de La Capsa.

El cicle comença aquesta tarda amb una sessió de lectures psicotròniques titulada “La crisis está siendo un éxito”, a càrrec de Manel Fontdevila, seguit del concert de Transadèlica, i demà a la tarda se celebra una xerrada amb Víctor Lenore amb el títol “Ecos del Gueto”, seguida de l’actuació de Nico Roig.

Divendres 2 de novembre serà el torn de la poesia, amb la paraula poètica de Poetes Emprenyats que presenten “Ningú no ens representa”, i el concert d’Esperit!. I pel cap de setmana, s’ha programat una xerrada sobre el proces de “4 Raons”, el concert d’At Versaris i l’obra de teatre “Incendis” de Wajdi Mouawad, amb un col·loqui posterior.

La representació teatral es portarà a terme al Teatre Modern i té un preu de 15€. Les actuacions musicals i els altres actes del “4 Raons” se celebraran al Cèntric Espai Cultural i l’entrada és gratuïta.

Es pot consultar la programació completa i horaris de “4 Raons” a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here