Aquestà serà la 15 edició d’aquests premis fotogràfics, que enguany disposen d’una categoria específica per a la fotografia castellera

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l termini per presentar fotografies a la 15a edició dels Premis Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei està obert fins al 14 de desembre.

Aquest certàmen, que compta amb una alta participació de fotògrafs d’arreu de l’Estat, fins ara diposava de tres categories temàtiques: Molins de Rei, esports de muntanya i d’aventura i lliure. Enguany, però, coincidint amb el 10e aniversari dels Matossers, la colla castellera de Molins de Rei, els Premis Clic incorporen una nova categoria temàtica per aquella fotografia que millor reflecteixi els 10 anys d’història de la colla.

Tan sols es pot presentar una fotografia per tema, ja sigui en color o en blanc i negre, realitzada amb qualsevol tècnica fotogràfica. Les fotografies no poden haver estat premiades ni publicades prèviament.

El jurat, format per experts en fotografia, atorgarà per a cada una de les modalitats “Molins de Rei”, “Esports de muntanya i d’aventura” i “Lliure” un primer premi de 500 euros i un accèssit de 230 euros. Per a la categoria “Matossers” hi haurà un primer premi de 500 euros. Només es podrà rebre un premi per autor o autora.

El concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i puntua per obtenir les distincions d’Artista, Mestre i Excel·lència.

Els premis es lliuraran en el marc del pregó de la 162a Fira de la Candelera, durant la celebració de la qual s’exposaran les obres finalistes, que seran 25 fotografies de la categoria “Lliure”, 15 fotografies de la categoria “Molins de Rei”, 10 de la categoria “Esports d’aventura i muntanya” i 10 de la categoria “Matossers”.

Els Premis Clic! de Fotografia Vila de Molins de Rei estan convocats per l’Ajuntament de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here