La recollida d’aliments bàsics és una iniciativa de l’Ajuntament de Collbató i hi participen diferents entitats del municipi

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap] partir del proper 7 de novembre i fins al 21 s’inicia a Collbató una campanya de recollida d’aliments bàsics destinats a aquelles famílies del municipi que més estan patint la crisi.

És una iniciativa de l’Ajuntament en la qual participen diferents col·lectius i entitats, com els centres educatius, les entitats esportives, les associacions veïnals, culturals, de lleure i solidàries i la parròquia de Sant Corneli.

Els punts de recollida establerts són les escoles de primària La Salut i Mansuet, la Llar d’Infants l’Abellerol, l’Institut, la Parròquia de Sant Corneli, el Casal d’Avis i les oficines de l’Ajuntament mentre que, les entitats i associacions participants establiran per la seva banda els dies i emplaçaments per fer les aportacions.

L’agrupació de voluntaris de la Creu Roja serà l’encarregada, juntament amb d’altres participants de la població, de recollir els aliments, fer el recompte i dipositar-los al magatzem habilitat des dels Serveis Socials municipals.

Alguns dels aliments que es poden aportar són pasta, arròs, llet, llegums, oli, conserves, sucre, farina, galetes, caldos, productes envasats al buit o d’alimentació infantil, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here