Cornellà és un dels municipis que més ha reduït el seu deute des del 2008 i fins el 2011, segons l’anuari del Consell Comarcal del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]ctualment, hi ha prop de 8.100.000 euros de deute municipal, una de les xifres més baixes de tota la comarca. Segons l’alcalde de la localitat baixllobregatina Antònio Balmón, aquesta localitat és un dels municipis menys endeutats de la comarca i de la resta de Catalunya perquè l’Ajuntament no està fent nova inversió.

“Malgrat la no inversió de l’Ajuntament de Cornellà, a la nostra ciutat sí es portaran a terme reformes de cara al proper any”, va assenyalar l’alcalde.  Va posar com a exemple, la propera renovació de la carretera d’Esplugues i part de l’Avinguda Salvador Allende. A més, el consistori està negociant amb la Diputació de Barcelona per desenvolupar d’altres inversions a Cornellà.

“Des de l’inici de la crisi al 2008 i fins el 2011, el deute a Cornellà s’ha reduït un 7’6% i la intenció del consistori és seguir sense endeutar-se fins al 2013”, va declarar el també Secretari d’Acció Política del PSC a Ràdio Cornellà. A més, Balmón va assegurar que ara, al 2012, l’endeutament estarà per sota dels 7 milions d’euros.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here