Divendres passat, els candidats i candidates del Baix Llobregat a les llistes del PSC al Parlament, es van fer la tradicional foto de candidatura de Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]otze candidats i candidates del PSC del Baix Llobregat formen part de la candidatura del PSC. Tots dotze van acompanyar al candidat del PSC, Pere Navarro, per a les properes eleccions a la foto de la candidatura de Barcelona i l’acte posterior que va tenir lloc a la seu del PSC.

Formen part de la candidatura: Eva Granados, Maria Soler, Joaquim Balsera, Jaume Bosch, Josep Perpinyà, Eva Martínez, Lourdes Borrell, Juan Pedro Pérez, Joan Sau, Eduard Rivas, Teresa Comino i Zeus Abdellan (més informació)

La fins ara Diputada, Eva Granados ocupa el seté lloc i l’Alcaldessa d’Abrera, Maria Soler, es situa entre els 20 primers llocs.

Els candidats i candidates del PSC del Baix Llobregat per al proper 25N

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here