El PPC ha escollit començar la seva campanya a Castelldefels, ICV-EUiA hi donarà el tret de sortida a Cornellà, mentre ERC ho farà des de Sant Vicenç dels Horts

PPC

El cartell de la campanya electoral del PPC. Font:ACN

Castelldefels, junt amb Badalona, s’han convertit en els dos bastions del PPC a Catalunya i més concretament, a l’àrea metropolitana.

L’aposta clara del Partit Popular per donar rellevància als séus càrrecs del món local a Catalunya, ja es va pal·lesar quan es va anunciar que l’alcalde de Castelldefels i vice-secretari del PPC, Manuel Reyes, ocuparia el número dos de les llistes del partit per la demarcació de Barcelona.

Ara, el PPC fa una pas més en aquesta línia, i escull aquesta ciutat baixllobregatina per iniciar la seva campanya, que porta per títol “Catalunya sí, España también”. L’acte tindrà lloc avui a les 21.30 h a l’Hotel Playafels.

ICV-EUiA

L’eslògan de la campanya electoral d’ICV-EUiA. Font:ACN

Els ecosocialistes tenen molt clar que el Baix Llobregat és un dels séus bastions. Hi tenen algunes de les alcaldies més importants de la coalició a Catalunya i en el últims mesos, la seva forta oposició contra l’arribada d’Eurovegas a aquesta comarca, i la seva defensa del Parc Agrari, expliquen el simbolisme que per a ICV-EUiA implica, iniciar la seva campanya a Cornellà de Llobregat.

El diputat Jaume Bosch, de Sant Feliu de Llobregat, encapçala la llista de la coalició per al Baix Llobregat i ocupa la posició nº4 per a la demarcació de Barcelona.

L’acte d’inici de la campanya d’ICV-EUiA que porta per lema “I tant si podem! Dret a decidir, sí. Drets socials també”,  es celebrarà avui a partir de les 22h al centre d’innovació social CITILAB de Cornellà de Llobregat.

ERC

L’eslògan de la campanya electoral d’ERC

Malgrat la cap de llista escollida per a la comarca és la diputada Anna Simó, el cert és que el cap de llista nacional, Oriol Junqueras, és un referent a la comarca del Baix Llobregat. Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Junqueras ha propiciat la centralitat d’aquesta ciutat baixllobregatina en l’agenda d’ERC.

Amb els eslògans “L’Esquerra d’un nou país” i “Guanyem la independència”, ERC celebrarà el seu acte d’inici de campanya per les properes eleccions del 25N, avui a les 22.30h al pavelló municipal de Sant Vicenç dels Horts.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here