Sant Andreu de la Barca acollirà demà, el 7è Congrés comarcal del sindicat, que porta per títol “CONTRA L’ATUR I LA CRISI: SINDICALISME DE CLASSE” i que s’allargarà fins divendres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]COO Baix Llobregat celebrarà els propers 8 i 9 de novembre al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca el seu 7è Congrés.

El lema del Congrés “CONTRA L’ATUR I LA CRISI: SINDICALISME DE CLASSE” , vol reivindicar el principal repte del sindicalisme de classe ara mateix, la lluita contra l’atur i la crisi que provoca precarietat social i laboral.

En el marc del Congrés es debatrà el pla d’acció que del mateix títol i es valorarà la gestió realitzada per la direcció sortint. També s’escollirà la nova direcció comarcal del sindicat.

Segons fonts de CCOO, el sindicat afronta aquest Congrés com a primera organització sindical de la comarca amb 25380 afiliats i afiliades (a 31.10.12) i més de 3500 delegats i delegades sindicals amb presència als centres de treball al Baix Llobregat. Així mateix, el còmput electoral situa al sindicat com a primera força amb un 46,05% de representativitat i 337 delegats i delegades de diferència amb el següent sindicat.

CCOO treballarà dintre del Congrés amb un document que la Comissió Executiva va aprovar per unanimitat i que va partir de 54 reunions amb Seccions Sindicals en les que van participar més de 400 persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here