Avui ha finalitzat aquest Congrés que es va iniciar ahir al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, fortament  marcat per la imminent Vaga General del proper 14N

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n el marc del Congrés es va debatre el pla d’acció per als propers anys i es va valorar la gestió realitzada per la direcció sortint. Avui, s’ha escollit la nova direcció comarcal i la Secretaria General.

Toni Mora, Secretari General sortint, optava a la reelecció com a únic candidat, i estat reelegit per una gran majoria.

Segons fonts de CCOO, el sindicat afrontava aquest congrés com a primera organització sindical de la comarca, amb 25.380 afiliats i afiliades (a 31-10-2012) i més de 3.500 delegats i delegades sindicals amb presència als centres de treball de la comarca. Així mateix, el còmput electoral situa al sindicat com a primera força, amb un 46,05% de representativitat i 337 delegats i delegades de diferència amb el següent sindicat.

CCOO ha treballat durant del Congrés, amb un document que la Comissió Executiva va aprovar per unanimitat i que va partir de 54 reunions amb seccions sindicals, on van participar 425 persones.

La inauguració del Congrés, el dia 8 de novembre a la tarda, va comptar amb la presència de convidats com Xavier Juanto, responsable d’UGT del Baix Llobregat; Lluís Parés, d’Unió de Pagesos; Jaume Bosch, diputat d’ICV-EUiA al Parlament; Joaquim Balsera, Alcalde de Gavà i President del Consell Comarcal del Baix Llobregat; Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat; Lluís Tejedor, Alcalde del Prat de Llobregat; Lluís Tomàs, Alcalde de Castellví de Rosanes i Enric Llorca, Alcalde de Sant Andreu de la Barca; entre d’altres.

Avui, a la cloenda del Congrés per el que han passat més de 300 persones, també hi ha assistit el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here