El pilot gavanenc Sergio Cruz visitarà l’Ajuntament, amb qui ha arribat a un acord de patrocini segons el qual lluirà el logotip de la campanya institucional Vingavà! tant en el seu cotxe oficial com en les diverses peces de vestuari de tot l’equip

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] la plaça de Jaume Balmes, aquest migdia, la ciutadania tindrà l’oportunitat de conèixer-lo a ell i al vehicle amb què participarà a l’edició d’enguany del RallyRACC Catalunya Costa España 2012, l’única prova del Campionat del Món de Rallyes que es celebra en territori espanyol.

El 48è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada Rally de España 2012, que es disputarà entre el 8 i l’11 de novembre, suposarà el debut del pilot gavanenc al Campionat del Món.

La prova constarà de quatre etapes amb sortida a la Catedral de Barcelona a dos quarts de vuit del vespre d’avui.

Lema escollit per a afavorir la promoció econòmica i reactivar l’economia de la ciutat de Gavà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here