Se celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de novembre i té per objectiu promocionar el comerç local

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]V[/dropcap]allirana presenta la 1a Fira “Vallirana sobre Rodes”, una nova proposta de dinamització comercial organitzada per l’Ajuntament de Vallirana que té com a objectiu unir el món dels vehicles, motoritzats i no motoritzats, amb l’oferta turística del municipi relacionada amb el món de les rodes: bicicleta, quads, motocicletes, cotxes, skates, vehicles clàssics, etc.

Després de l’èxit de la primera edició de la Fira del Vi i del Cava, realitzada al mes de juny, l’objectiu de l’equip de govern municipal és crear iniciatives com aquestes per difondre i promocionar el comerç local i l’àmplia oferta d’activitats d’oci de què disposa Vallirana.

La fira “Vallirana sobre rodes”es durà a terme els propers dies 17 i 18 de novembre, a partir de les 10 hores, a la Rambla de la Sobirania.

Entre les activitats programades destaca la passejada de bicicletes elèctriques, el circuit de Quads i de motos elèctriques, la prova de motocicletes de 125cc, una passejada en motos d’enduro i quads pels camins de Vallirana, una exposició i venda de tot tipus de vehicles, l’exhibició i prova en circuit de bicicletes, l’exhibició i primeres pràctiques en circuit de skate, una exposició de vehicles clàssics i de competició i rutes de muntanya i turisme actiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here