Navarro creu que s’ha de mobilitzar els catalans “contra els governs de CiU i PP”. El candidat del PSC havia acusat prèviament a Rajoy de “no tenir vergonya” per “venir a Catalunya a dir que ens estima”, després d’haver “promogut boicots i recollir signatures contra els catalans”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, va fer ahir una clara crida a participar de la vaga general convocada pels sindicats pel proper 14 de novembre.

El socialista considera que Catalunya necessita mobilitzar els ciutadans “contra els governs de CiU i PP” i contra “les retallades i l’austeritat” que han estat impulsant Artur Mas i Mariano Rajoy.

En aquest sentit, el presidenciable del PSC va vaticinar que un “èxit” de la jornada de vaga suposaria “el primer senyal del canvi a partir de les eleccions del 25 de novembre”.

Pere Navarro, a l’acte del PSC a Viladecans. Font:ACN

Pere Navarro va voler aprofitar l’acte social d’ahir dissabte al vespre a Viladecans, per promocionar la convocatòria de vaga general que han convocat els sindicats majoritaris a tot el sud d’Europa.

En aquest sentit, el socialista va lligar la necessitat “d’aconseguir una majoria política” del PSC en les eleccions al Parlament amb la de construir “una majoria social” que pugui garantir els drets dels treballadors i millorar les dades d’atur.

Per fer-ho, va dir, “és important la vaga del dia 14 de novembre”. “Ha de ser un èxit, i hi ha d’haver moltes banderes, però que reivindiquin els drets dels treballadors”, va dir, tot afegint que “l’èxit de la vaga serà el primer senyal que un canvi és possible a partir del 25 de novembre”.

Navarro, a més, va demanar mobilitzar els catalans per secundar aquesta vaga i fer-ho “contra les retallades, contra l’austeritat, contra els governs de Mas i Rajoy, contra la dreta de Catalunya i Espanya”. “Hem de mobilitzar la Catalunya d’esquerres”, va sentenciar.

En clau de Baix Llobregat

Dues persones del Baix Llobregat van intervenir a l’acte. L’alcalde de la localitat, Carles Ruiz, i la diputada al Parlament, candidata nº7 de les llistes del PSC per Barcelona, i cap de llista del Baix Llobregat, Eva Granados.

Pere Navarro, Carles Ruiz i Eva Granados, a l’acte del PSC a Viladecans. Font:ACN

La baixllobregatina Eva Granados és Llicenciada en Ciències Polítiques de l’Administració per la Universitat de Barcelona i experta en Mercat de Treball i Diàleg social per la Universitat Complutense de Madrid i Escuela Julián Besteiro.Afiliada des del 1999 a l’Agrupació de Pallejà de la Federació del Baix Llobregat, va ser membre de la candidatura del PSC a les darreres eleccions municipals de Pallejà.

També forma part del sindicat UGT, al que ha representat en diferents organismes de participació institucional de l’Estat, la Generalitat de Catalunya i en l’àmbit local de Barcelona. Ha estat la negociadora en nom de la UGT de la Comissió de Seguiment de l’Acord Estratègic per la Internacionalització, la competitivitat i la qualitat de l’ocupació de Catalunya.

Des de desembre de 2011 és diputada al Parlament de Catalunya i portaveu socialista a la Comissió de Benestar, Família i immigració. Al setembre va ser nomenada portaveu adjunta del grup parlamentari socialista.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here