Bona part dels clients beneficiats per les obres seran del Baix Llobregat. Segons la companyia es millorarà la seguretat de la instal·lació i la qualitat del servei

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ndesa ha acabat els treballs de reforma i adequació de la subestació de Sant Just, al Baix Llobregat, amb l’objectiu de millorar la seguretat de la pròpia instal·lació i, també, garantir la qualitat del servei als gairebé 43.000 abonats repartits entre set municipis de les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès i Vallès Occidental.

L’actuació ha consistit en realitzar tasques de millora a la infraestructura per complir amb la normativa mediambiental i els estàndards de seguretat. En concret, s’ha realitzat l’ampliació de la cubeta de recollida d’oli dels transformadors que es troben a la subestació. L’augment de la capacitat del dipòsit s’ha realitzat per adequar-lo millor al volum d’oli mineral, el qual es recull cada semestre, ja que aquest tipus de residus especials no poden estar emmagatzemats més de sis mesos consecutius.

Aquesta gestió permet canalitzar, analitzar i gestionar l’oli que es desprèn dels transformadors i  respon a la política ambiental de la companyia, que compleix la normativa vigent i aposta per la sostenibilitat com a projecció d’una empresa de futur, atenta a reduir les repercussions que el subministrament elèctric pot tenir sobre el medi ambient.

Aquesta actuació millora la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als abonats que s’alimenten d’aquesta subestació, els quals es troben al mateix municipi de Sant Just Desvern i també a tres poblacions més de la comarca del Baix Llobregat, que són Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí. També se’n veuran beneficiats veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, al Barcelonès, i de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here