Ahir, Convergència i Unió va celebrar un acte electoral en el marc del cafè de l’Ateneu d’Esparreguera, al Baix Llobregat, al que van assistir unes 200 persones

Jordi Pujol acompanyat per l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina i el diputat de CiU i candidat del Baix Llobregat, Josep Llop

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a trobada va comptar amb la presència del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol i Soley, acompanyat de Joan-Paül Udina i Tormo, alcalde d’Esparreguera i d’en Josep Llop, diputat del Parlament i que repeteix de candidat del Baix Llobregat en aquestes eleccions.Una assistència nombrosa de més de 200 persones, va omplir la sala del cafè.

A l’arribada a l’acte, el President i l’alcalde van trobar-se amb un nombrós grup de treballadors afectats pel tancament de l’empresa Pastas El Gallo, que van expressar-los les seves angoixes per l’anunci de tancament de la planta d’Esparreguera.

En clau Baix Llobregat

Josep Maria Llop, veí de la Palma de Cervelló, és diputat al Parlament de Catalunya i el President de Convergència Democràtica al Baix Llobregat. Va resultar reelegit per a aquest càrrec a l’abril d’enguany, on en una petita entrevista amb elBaix.cat, resumia així el full de ruta de CDC Baix Llobregat: “Nosaltres tenim un full de ruta molt clar. En primer lloc generar il·lusió entre tota la militància durants aquests temps que són especialment complicats, i molt complicats aquí a la comarca. En segon lloc, tenim com a objectiu  fer crèixer el partit en número de militants. En tercer lloc, volem aportar la sensibilitat, les dificultats, les idees, els valors i les actituds del Baix Llobregat al partit a través dels nostres consellers nacionals i que aquests valors, aquestes actituds i aquesta problemàtica, i també, aquesta il·lusió, aquesta forma de fer i de ser, formi part del partit. I en cinquè lloc i d’una forma molt important, és un full de ruta de màxima proximitat a la gent i una proximitat que bàsicament consisteixi en escoltar, en donar la cara en temps difícils i en posar-nos al costat d’aquesta gent.”

Cec de naixement,  Llop es va llicenciar en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més de ser membre actiu del moviment ‘escorta’ o ser el introductor de l’esquí per a invidents a Espanya, Josep Maria Llop es va convertir l’any 1999 en el primer alcalde invident de Catalunya, quan va assumir l’alcaldia de La Palma de Cervelló i posteriorment va tornar a ser pioner, convertint-se en el primer diputat cec del Parlament de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here