El cap de llista d’ERC ha fet pública la seva decisió de renunciar al sou d’alcalde quan sigui diputat, tal com va fer mentre era eurodiputat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]O[/dropcap]riol Junqueras, cap de llista d’ERC per Barcelona, va insistir ahir en què ell és un polític “diferent”.

Tal com va fer el passat dissabte, Junqueras va destacar que el seu sou com a alcalde de la ciutat baixllobregatina de Sant Vicenç dels Horts, només arriba als 1.000 euros al mes -perquè ell va decidir rebaixar-se’l més de la meitat- i va afegir que no té cap complement salarial per ser president d’Esquerra.

Fins la setmana passada, quan encara era professor universitari a la UAB, cobrava 2.000 euros mensuals i a partir de la setmana que ve, quan esdevingui amb tota probabilitat diputat al Parlament, renunciarà al seu sou d’alcalde. De fet, Junqueras no va cobrar com a alcalde de Sant Vicenç dels Horts fins que va acabar el seu periple al Parlament Europeu, el gener del 2012.

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat es va reafirmar en el seu compromís amb l’austeritat i va destacar que els moments actuals fan més necessari que mai que els polítics estiguin molt a prop de la ciutadania.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here