El Fòrum Empresarial ha esdevingut un punt de trobada periòdic de reunió amb els empresaris locals que facilita la suma de sinèrgies i l’intercanvi d’experiències per millorar l’econòmia local i generar ocupació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]n aquesta edició, el director general de Nutrexpa Alimentos, Fabrice Ducceschi, presentarà la ponència, “La gestió de la marca en el nou escenari econòmic”.

Ducceschi ha estat el capdavant d’importants empreses amb marques molt concolidades com ara Nutrexpa, i ha sigut director general de Nike a Espanya, Portugal i França. A més Fabrice Ducceschi és un gran aficionat al rugbi i membre de la junta directiva de la Unió Esportiva Santboiana.

La ponència oferirà una visió del paper de les marques en l’actual entorn econòmic, així com la manera de gestionar la planificació i l’evolució de la marca en el temps.

Aquesta edició del Fòrum Empresarial tindrà lloc a l’Hotel Front Air Congres de Sant Boi. Les persones que hi vulguin participar han d’omplir un formulari a la web municipal. Per a qualsevol dubte o aclariment també es pot enviar un missatge a l‘adreça electrònica, forumempresarial@santboi.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here