El candidat de SI i el número dos, Uriel Bertran, fan un ‘#novullpagar’ i reclamen l’anul·lació de les “multes il·legals”, al Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha entregat aquest dissabte la seva proposta de Llei de supressió de peatges amortitzats a la barrera de pagament de la sortida 25 de l’AP-7, a Martorell.

Juntament amb el número dos de SI, Uriel Bertran, López Tena ha fet un ‘#novullpagar’ per reclamar que s’eliminin els peatges a totes les vies de Catalunya, tot denunciant que “Abertis ha tingut uns beneficis de 1.000 milions d’euros” en només un any per a 700 quilòmetres d’autopistes a Catalunya, “els mateixos que a França amb 7.000 quilòmetres”.

SI ha recordat que ofereix assessoria jurídica per als que no abonin l’import als peatges. El candidat de Solidaritat ha anunciat que després del 25-N tornaran a presentar al Parlament la proposta de Llei de supressió de peatges amortitzats, la mateixa que han entregat aquest dissabte a la barrera de Martorell.

A més, ha reclamant l’anul·lació de les “multes il·legals” que s’estan imposant a aquelles persones que segueixen la campanya ‘#novullpagar’. “Que nosaltres sabem, ‘la Caixa’ encara no ha fet un cop d’estat ni s’ha convertit en l’autoritat pública” i per tant no es pot sancionar algú per un impagament a una empresa privada, ha argumentat López Tena.

Així mateix, el candidat de SI ha explicat que SI té la intenció de tornar de nou el teletac que se’ls dóna als diputats perquè “és inadmissible que els ciutadans no només paguin els seus peatges sinó també els peatges dels polítics”.

López Tena ha recordat que Solidaritat ofereix assessoria jurídica per a aquells que no vulguin abonar l’import als peatges, els quals poden enviar un correu a multes@solidaritatcatalana.cat. Pel candidat, els peatges estan amortitzats a “totes les vies de Catalunya” i “ja estan pagades 20, 30, 40 i 50 vegades”. La campanya ‘#novullpagar’ ja fa més d’un any que dura.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here