Més d’un centenar de persones han assistit a l’acte central comarcal de la CUP a Sant Boi de Llobregat, amb la presència dels caps de llista per Barcelona

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’acte polític va comptar amb la presència dels dos caps de llista de la CUP-AE per Barcelona, en David Fernàndez i la Georgina Rieradevall, a més també hi va intervenir en Jordi Casanovas, militant de l’Esquerra Independentista del Baix Llobregat.

Segons l’organització, unes 150 persones es van desplaçar ahir a la Plaça Gaietà Mestres de Sant Boi de Llobregat, per participar en un acte que va finalitzar amb un dinar popular i un concert, amb un preu de 10 euros. La intenció era cobrir amb la recaptació, les despeses de la celebració de l’acte de campanya i també poder financiar una part del material específic per al Baix Llobregat, un butlletí del que se n’ha fet una edició de 171.000 exemplars, que s’ha editat amb motiu de les eleccions.

Breu perfil de les persones que van intervenir a l’acte:

David Fernàndez, cap de llista de la formació, és periodista i activista vinculat als moviments socials i al barri de Gràcia, a Barcelona. Membre de l’assemblea editora del setmanari Directa, és cooperativista en l’economia social i solidària i treballa a Coop57 en el sector de les finances ètiques. Va ser condemnat per insubmissió al servei militar obligatori. Membre de la Coordinadora per a la Prevenció de la Tortura i del grup impulsor de l’Acusació Popular del Cas Millet / Palau de la Música Catalana. El 27 de maig de 2011 va resultar ferit en la càrrega policial contra els indignats a la plaça Catalunya.

Georgina Rieradevall (nº2 llista per Barcelona), viu a Vic des del 2005. És llicenciada en Dret per la Universitat de Girona i Diplomada en Educació Social per la UB. Professora de teatre. Membre de l’Assemblea pels Drets Socials d’Osona, adherida a Unitat Contra el Feixisme i el Racisme i apoderada de la ILP per la dació en pagament, contra els desnonaments i en favor del lloguer social. També és regidora de la CUP de Vic.

Jordi Casanovas és de Gavà, militant d’Endavant i del col·lectiu La Màquia, un col·lectiu que agrupa a diferents persones relacionades amb l’Esquerra Independentista dels pobles de la zona delta de la comarca. Actualment també milita a l’assemblea comarcal de l’esquerra independentista al Baix Llobregat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here