“Les retallades de CiU no són cap joc”. Amb aquest slogan i un monopoly gegant, les JSC del Baix van voler expressar dissabte al matí al Prat, el seu rebuig a la política “capitalista i de retallades” del govern de la Generalitat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]va Granados, diputada i candidata del Baix Llobregat a les llistes del PSC, i els candidats i primers secretaris de la JSC i JSC Baix, Javi López i Zeus Abdellan, van participar a un acte dissabte passat al Prat de Llobregat, per reivindicar la seva oposició “a la política de retallades indiscriminada de CiU”.

Amb el Monopoly  gegant que la JSC va estendre als carrers del Prat, la JSC explica que van voler expressar la seva denuncia a la política de CIU. “Per JSC i PSC governar Catalunya no és cap joc, volem un model que no es centri només en el capitalisme”, va declarar el Primer Secretari de la JSC del Baix Llobregat, Zeus Abdellan.

“Per CiU governar és un joc” va recordar també el Primer Secretari de la JSC, Javi López, que també es va referir a l’alt índex d’atur que afecta especialment a la gent jove. “Joves catalans i catalanes que es troben que amb les retallades de CiU i PP ni poden estudiar ni troben feina, i l’única solució que se’ls ofereix és marxar fora”.

Eva Granados per la seva banda, va recordar que les retallades de CiU han afectat especialment a la comarca del Baix Llobregat, una de les més afectades en polítiques socials, educació i possibilitat de trobar feina.

 

Foto titular: pàgina web del PSC del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here