Es portarà a terme el 15 i 16 de desembre, hi participen més de 140 artistes, entre solistes, músics, actors i actrius, i serà la primera vegada que es representi en català

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]J[/dropcap]a han sortit a la venda les entrades per al musical “Els Miserables” que l’Escolania i Cor Jove d’Olesa oferirà els dies 15 i 16 de desembre, al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat.

El muntatge de producció totalment olesana commemora diferents aniversaris: el desè aniversari de l’Escolania, el 25è aniversari del nou Teatre de la Passió i el mil·lenari de la parròquia d’Olesa. El musical comptarà amb la participació de 20 solistes, 22 músics i 100 actors i actrius dalt de l’escenari.

Sota la direcció escènica dels olesans Oriol Garrido i Esther Baró i la direcció musical d’Eduard Vila, un dels musicals més famosos del món, “Els Miserables”, es representarà a Olesa els dies 15 i 16 de desembre al Teatre de la Passió. El musical sobre l’obra, escrita per Claude-Michel Schongberg i basada en la novel·la de Víctor Hugo, es va començar a gestar fa un any i mig quan Eduard Vila, Oriol Garrido i Esther Baró van decidir tirar endavant el projecte.

Per a l’escenificació d’una obra d’aquestes magnituds no només s’ha comptat amb els membres de l’Escolania. També hi col·laboren La Passió d’Olesa, la Coral de Sant Esteve, l’Orquestra de Cambra de la Coral de Sant Esteve i l’Esbart olesà. Tot i el gran nombre d’actors i músics que s’han hagut de coordinar, Esther Baró ha destacat que ha estat molt fàcil treballar tots conjuntament en aquest projecte.

Si les dades dels organitzadors no fallen, aquesta serà la primera vegada que el musical Els Miserables es representarà en català. I l’encarregat de fer la traducció del text original al català ha anat a càrrec del jove Pol Tallón, membre de l’Escolania i Cor jove. Va ser una feina afegida que encara li dóna més singularitat a aquesta representació, que es realitzarà en unes dates molt properes a les festes nadalenques.

Aquests dies s’estan accelerant els assajos per a que tot surti bé durant les dues representacions que es realitzaran al Teatre de la Passió, on la feina principal dels directors de l’obra, tant d’Eduard Vila en la part musical, com Esther Baró i Oriol Garrido en l’escènica, ha estat adequar el paper de cadascun dels actors i intèrprets dins la representació.

Les entrades es poden adquirir a través de la secretaria de la Passió i també a través del Telentrada de Caixa Catalunya. El preu és de 15 euros.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here