Aquest projecte és una iniciativa d’Albert Bonet i Joan Lorenzo, que han recopilat més de 18 hores de material audiovisual

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l dissabte 24 de novembre a la tarda, a l’Auditori del Palau Falguera de Sant Feliu, i el divendres 30 de novembre al vespre, a CineBaix, es presentarà festardor.cat, un web amb tot el material audiovisual del documental d’Albert Bonet i Joan Lorenzo centrat en la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat.

El documental, produït per pod.cat i Calaix de Sastre, es va estrenar amb gran èxit de públic al mes d’octubre i ara la novetat és que tot el material audiovisual enregistrat, més de 18 hores i prop de 300 entrevistes, es podran veure en el web del projecte: festardor.cat, que es converteix en un mosaïc catalogat del que és la Festa de Tardor de Sant Feliu amb 50 vídeos de les diferents activitats de la Festa.

Seguint el mateix muntatge àgil i modern del documental estrenat el mes d’octubre, que també es pot adquirir en DVD, els vídeos del web festardor.cat mostren en major profunditat l’esperit de la Festa, alhora que permeten accedir individualment als diferents continguts, ja que cada activitat té la seva pàgina dedicada amb una breu explicació escrita i el vídeo corresponent. Els vídeos del web són, per tant, una versió extesa dels vídeos que es poden veure en el documental.

A més, al web també hi ha material exclusiu, fragments que no van tenir cabuda en el muntatge final del documental, com l’entrega de la medalla de la ciutat a l’esportista Joan Carles Navarro o la trobada diocesana de campaners a la catedral de Sant Feliu.

Bonet i Lorenzo volen que el web festardor.cat quedi com a arxiu audiovisual de la Festa de Tardor de la ciutat, per això tots els vídeos romandran publicats al canal de YouTube creat per al projecte i les colles protagonistes de cada activitat podran inserir-los en el seu web, a més tothom qui vulgui els pot compartir en les xarxes socials.

La setmana passada, el diumenge 18 de novembre, es va realitzar el primer acte de presentació del nou web al bar de l’Ateneu Santfeliuenc, on un centenar de persones van poder descobrir la funcionalitat de la nova web, que s’obrirà al públic a partir del 30 de novembre, en el darrer acte de presentació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here