Les dues germanes de Vallirana tanquen la temporada amb un balanç extraordinari. Les germanes Conesa Mur, membres del Club Natació Vallirana i del Club Triatló Vallirana, han tancat la temporada de triatló amb uns excel·lents resultats esportius en el debut a la categoria de cadet femení (de 14 a 16 anys d’edat), fet que dóna encara major rellevància a les fites assolides

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Georgina i la Laia han aconseguit tots els títols del Circuit Català de la Federació Catalana de Triatló als quals poden optar per la seva edat i sexe. En 22 ocasions han estat en el pòdium de les guanyadores de les curses on han participat. Algunes d’Aquatló, modalitat que combina la cursa i  la natació; altres de Duatló, on es combina la cursa, la bicicleta; o de Triatló on es combinen les tres modalitats natació, ciclisme i cursa.

Cal destacar que també han obtingut bons resultats en proves de natació com les d’aigües obertes, o en curses populars com la de Vallirana o la d’El Corte Inglés a Barcelona. Aquests resultats encara haurien pogut ser millors, sobretot en el cas de la Laia, ja que va patir una lesió a la segona part de la temporada.

La relació d’èxits de la temporada és la següent per a cadascuna de les germanes:

Georgina Conesa – Campiona de Catalunya absoluta d’Aquatló (Platja d’Aro) – Campiona de Catalunya d’Aquatló de la seva categoria (Badalona) – Guanyadora del Circuit català d’Aquatló en la classificació absoluta i per categoria. – Ha participat en 4 competicions d’Aquatló, en 3 d’elles va arribar la primera de la general femenina (Creixell, Barcelona i Platja d’Aro) i sols va cedir un lloc, per pocs segons (Badalona). Calen destacar els seus parcials a la natació i el seu àgil ritme corrent, amb els quals aconsegueix estar en posicions capdavanteres de les proves. – També cal esmentar el seu tercer lloc en el campionat de Catalunya d’aigües obertes (5.000 m a Vilanova i la Geltrú) , classificada en campionats de Catalunya de natació tant d’hivern com d’estiu i la participació, sempre en llocs destacats, en curses atlètiques populars (guanyadora de la Cursa Popular de Vallirana i de la Cursa de Muntanya de Begues).

Laia Conesa- Subcampiona de Catalunya Cadet de duatló de carretera (Castellfollit). – Guanyadora del Circuit Català de duatló de carretera en la seva categoria. – Guanyadora del Circuit Català de triatló en la seva categoria. – Quart lloc en el Campionat d’Espanya cadet de triatló per seleccions autonòmiques formant part de la selecció catalana (Huelva). – Ha participat en 5 duatlons de carretera (3 primers llocs, 1 segon i 1 tercer de la categoria). – Ha participat en 4 triatlons (la Federació sols els deixa fer-ho en la modalitat dels Sprint), sempre de manera destacada en la general femenina (5a a Mataró, 7a a Blanes) i en la seva categoria (2 primers i 2 segons llocs). – També cal esmentar la participació en curses atlètiques populars (11a en la general femenina de la Cursa d’El Corte Inglés amb només 14 anys i primera de la seva categoria

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here