22 de les persones contractades faran tallers d’estudi assistit i una d’elles esdevindrà tècnic/a de Serveis Socials

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]S[/dropcap]erà el tercer pla d’ocupació que l’Ajuntament aconsegueix de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Suposarà una subvenció total de 85.497 euros: l’AMB aportarà el 80% de l’import total i l’Ajuntament el 20% restant. Les dades es van fer públiques durant el Ple celebrat a Casa de la Vila, on també es van detallar les subvencions a les entitats culturals del municipi.

Els 23 treballadors i treballadores començaran les seves tasques el 10 desembre. Podran optar al procés de selecció les persones que estiguin a l’atur o que siguin demandants d’ocupació per una primera feina, entre d’altres requeriments. A més, hauran de tenir formació en els respectius sectors laborals.

La distribució dels treballadors i treballadores serà la següent: es contractaran 22 persones per al taller d’estudi i 1 com a tècnica de Serveis Socials.

Una primera subvenció de 23.368,13 euros ha permès contractar una persona per impartir cursos d’informàtica bàsica, amb l’objectiu d’ajudar els vicentins a buscar feina a través d’internet, entre d’altres actuacions. Una segona subvenció, de 158.774,82 euros, s’ha destinat a contractar 10 persones per netejar la llera de rieres. En aquests casos, l’AMB també aporta el 80% i l’Ajuntament el 20% restant.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here