Les entitats de Sant Climent s’han implicat en la festa i han organitzat activitats per a tots els públics

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]es de demà i fins diumenge els carrers de Sant Climent de Llobregat s’ompliran d’activitats en el marc de la celebració de la Festa Major d’Hivern 2012.

El protagonisme demà és pels Versots del Diables Fomarians, a la Plaça de la Vila i pujada al Casal per Països Catalans, el musical “Grease” al Casal de Cultura, a càrrec de “Grup Els Altres” de l’Hospital Sant Joan de Déu i la discoteca mòbil amb sessió de DJ per als més joves a partir de les 12 de la nit, entre d’altres activitats.

“La Festa de les Aigües”, patrocinada per Aigües de Barcelona, marcarà l’inici de les activitats de dissabte al matí, una activitat d’11 a 14 hores per a gaudir en família, petits i grans. També s’ha programat una xerrada sobre l’exposició fotogràfica “Somnis del Montseny”, a càrrec del seu autor, i el concert i ball de Festa Major a càrrec del Quartet Venetia a partir de les 22.30 hores al Casal de Cultura.

El diumenge, 25 de novembre, és el torn de la XX Trobada de Gegants i IV de Grups Folklòrics, que començarà a les 9 del matí amb matinades de grallers als carrers de la vila, la plantada de gegants i bestiari a la Plaça de la Vila, la mostra de músics i la mostra de balls dels diferents grups participants. Cap al migidia hi haurà una passejada pels carrers de Sant Climent i l’esclat fi de Festa.

A la tarda, el XXVIII Aplec de la Sardana, al Casal de Cultura, amb la participació de les Cobles Ciutat de Cornellà, Jovenívola de Sabadell i Ciutat de Terrassa, tancaran els actes de la Festa Major d’Hivern d’enguany.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here