Esplugues de Llobregat i a Sant Joan Despí són les localitats de la comarca que acolliran aquests nous supermercats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a companyia alemanya Aldi ha obert dos nous supermercats a Esplugues de Llobregat i a Sant Joan Despí. D’aquesta manera, Aldi compta amb 52 establiments a Catalunya, 13 d’aquesta a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Totes les superfícies d’arreu de Catalunya de la companyia alemanya són proveïdes des del centre logístic situat a Masquefa. Segons ha indicat la companyia, els dos nous establiments d’Esplugues de Llobregat i Sant Joan Despí responen a un nou plantejament decoratiu i de distribució interna, a més d’una arquitectura exterior renovada, de disseny més modern i atractiu.

La d’Esplugues està situada al costat de la carretera N-II, concretament a l’avinguda Països Catalans, en un edifici ampli, renovat i de gran capacitat, mentre que la de Sant Joan Despí és un edifici de nova planta al costat de les instal·lacions del FC Barcelona. Les dues superfícies  ofereixen aparcament gratuït per als seus clients.

D’aquesta manera, Aldi amplia l’oferta a l’àrea metropolitana de Barcelona, que ja compta amb 13 establiments dels prop de 50 que la companyia alemanya té a Catalunya. Tots aquests són proveïts des del recent centre logístic a Masquefa. De fet, aquest centre proveeix diàriament totes les superfícies d’arreu de Catalunya, renovant cada dia el seu producte fresc com fruita i verdura, làctics i altres productes. Part d’aquests productes són d’origen català.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here