L’Ajuntament i l’entitat de crèdit Microbank, vinculada a la Caixa, han signat un conveni amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones emprenedores de la ciutat a línies de finançament bancàries

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] l’acte de signatura hi ha assistit l’alcalde de la ciutat, Jordi San José (ICV-EUiA), així com Lluís Costa, director de l’àrea de negocis de la Caixa a Sant Feliu; Carme Trigueros, directora de Banca d’institucions i Lluís Lázaro, director d’oficina a Sant Feliu.

El conveni estableix el compromís de Microbank d’oferir microcrèdits a les persones emprenedores que vulguin iniciar, consolidar o ampliar projectes empresarials per compte propi o bé impulsar projectes d’autoocupació. L’import màxim dels crèdits és de 25.000 euros (amb un màxim del 95% de la inversió) i el termini per tornar el préstec és de 5 anys. L’Ajuntament emetrà un informe favorable als plans i projectes d’empresa que consideri viables per tal que puguin optar als crèdits.

Les persones beneficiàries poden ser persones físiques amb un projecte d’autoocupació, professionals autònoms amb una renda anual de fins a 60.000 euros i persones jurídiques (microempreses amb menys de 10 persones en plantilla i amb una facturació anual inferior a 500.000 euros). Una de les condicions més destacades és el fet que les persones físiques no necessitaran avals per accedir als crèdits.

 

Foto titular: pàgina web de Ràdio Sant Feliu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here