Tallers, presentacions, tertúlies, torneigs i competicions sobre internet i innovació per a diferents tipus de públic ompliran la setmana vinent el Citilab

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l passat 23 de novembre va fer cinc anys que el Citilab, ubicat a Cornellà de Llobregat, va obrir les seves portes com a centre digital d’innovació ciutadana per a la difusió i el foment de la Societat del Coneixement.

“Hem creat i compartit coneixement i hem generat una gran comunitat a l’entorn de l’aprenentatge, la innovació social i l’impacte digital”, afirmen des de Citilab, on mitjançant diferents àrees de treball i projectes treballen per apropar la innovació a la ciutadania.

Per tal de celebrar aquests cinc anys d’experiència han programat una setmana farcida d’activitats obertes al públic sota el títol de “Kit de supervivència pel proper mil·lenni”.

Així, del 26 al 30 de novembre es portaran a terme tallers de robòtica i programació web, tertúlies sobre innovació, presentacions, torneigs i competicions.

Totes les activitats són d’accés lliure i estan enfocades a diferents tipus de públics: joves, infants, sèniors, empreses, etc. Per tal de participar-hi cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a inscripció@citilab.eu.

Es pot consultar el programa complet d’activitats del Citilab a l’agenda d’elBaix.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here